Nu är vintern bakom oss..

Den var den vintern. Nu ser vi fram emot sommaren med ny energi. Vintern har varit intensiv och spännande och vi har fått uppleva en december med mycket julmat och underbara gäster som har varit hos oss och avnjutit vår julbuffé. Nyårsafton firades med en stor privat fest på MOA:s där vi fick se Tranås stads fyrverkeri på nära håll. Nu har januari och även februari varit och tiden bara rusar på. I februari serverades vår första afternoon tea, något jag har sett fram emot i två år, och i februari serverades även vår sista brunch för våren. Vår bransch, restaurang, genomlider just nu en kris när det gäller personal och vi har svårt att få tag på kockar som kan jobba helger & kvällar. Jag är ju själv kock och Rickard har fått gå den långa vägen till att bli kock, men nu när vi inte orkar jobba alla kvälls och helgpass så måste vi tänka till hur vi ska ha det och det har resulterat i att vi kommer att stänga kl 17 på lördagar framöver och söndagar är helstängt, om det inte är något speciellt som gör att vi har öppet.
Tråkigt men så får det bli. Får vi tag på personal så tänker vi om....

Vad gör vi i mars månad då?
Vi kommer att börja erbjuda svenska, goda våfflor med glass eller grädde så småningom
Kaffekopparna ska bytas ut
Kommer solen så plockar vi fram utemöblerna 
Vår eftermiddagsmeny kommer att uppdateras med att vi kommer att erbjuda dagens varma - det är dagens lunch som kommer att kunna fås under hela dagen, så länge den räcker, tex när det serveras hamburgare så kan man beställa det ända fram till stängning.
Afternoon tea är inplanerat till den 23 mars och det är redan halvfullt. Spännande!

Vi hoppas på en varm och härlig vår och ser fram emot sommaren!