Sommar på MOA:s

Helt fantastiskt, otroligt, galet och alldeles underbart....
Vilken vår & början på sommaren. Vi är helt hänförda och arbetar hårt för att försöka komma ifatt allt vad som händer och sker här på MOA:s.
Vi kunde inte drömma om den respons vi har fått & alla gäster som gästar oss.

Vi går på nitar och sitter i skiten i bland men vi lär oss, skapar rutiner och bygger en organisation och förhoppningsvis, lär av våra misstag och för verksamheten framåt.

Detta är och ska vara ett ställe där ungdomar ska jobba och få vara en del av en växande verksamhet. Ett ställe där ungdomar får arbetslivserfarenhet. Det tycker vi är viktigt. Men det innebär inte att allt går smärtfritt utan misstag men vi lär oss av dom, skapar rutiner och försöker göra allt till det bättre.
Men vi gör allt med hjärtat och menar vad vi säger. Vi bryr oss om våra gäster och vill alla väl. Vi som jobbar här är ett underbart, härligt gäng som har roligt tillsammans och trivs på jobbet. Och, det här är världens roligaste jobb!.....